Nieuwsbrief

 

Enkele mededelingen

 In deze nieuwsbrief informeert Moskee Anwar-e-Mustafa u over de activiteiten in de moskee naar aanleiding van de heersende Covid19 (Corona) pandemie. Het bestuur vindt het jammer dat vanwege Corona alle activiteiten stop gezet zijn en weinig mensen de moskee kunnen bezoeken. Inshallah zal aan deze situatie gauw een einde komen zodat wij u allen weer in de moskee kunnen verwelkomen.

Gebeden
gebedDe moskee blijft voorlopig gesloten voor alle reguliere activiteiten, behalve de dagelijkse gebeden. Indien u hiervoor naar de moskee wilt komen verzoeken wij  u eerst contact op te nemen met Hadji Masoed Sheikkariem (tel: 06-22408005). Dit geldt ook voor het Jummah-gebed. zich vooraf aan te melden. Het bestuur blijft benadrukken dat het belangrijk is om afstand te houden en zelf een gebedskleed of mussalah mee te nemen. Een mondkapje wordt ook dringend aanbevolen.

Bijeenkomsten
Djalsa’s worden nog steeds niet gehouden en er worden ook nog geen lessen in de moskee verzorgd zolang Corona nog heerst. Hoe het zal gaan wanneer er ingeënt zal worden als het vaccin beschikbaar komt moeten we nog bekijken. Het bestuur zal u hierover nog informeren.

Kalender 2021
kalende Zoals gebruikelijk heeft moskee Anwar-e-Mustafa ook dit jaar weer kalenders die wij u graag willen overhandigen. U kunt de kalender(s) vanaf a.s. zondag tussen 11.00 en 12.30 uur ophalen. Het zou fijn zijn als u vooraf doorgeeft wanneer u komt en hoeveel exemplaren u mee wilt nemen

 

 

Contact
Mocht u door de langdurige lockdown waarin wij ons bevinden behoefte hebben aan een gesprek met de imam of iemand van het bestuur dan kunt u contact opnemen met o.a. de volgende bestuursleden:
Hadji Masoed Sheikariem (06 22408005);
Hadji Rafi Mohamed (06 41512863);
Hadji Sharief Mohamed (06 31045486) of een ander bestuurslid.
Als het even kan willen wij u graag helpen om deze moeilijk periode door te komen.


Tot slot adviseert het bestuur u om voorzichtig te blijven en drukte te vermijden. Denk aan uw gezondheid en van uw medemens en volg de adviezen van de overheid zoveel mogelijk op.  


Wassalaam